Maak een boottrip
 

Er is een excursie op de Guadalquivir rivier die je brengt tot aan Doñana Natuurpark. Deze rustige reis duurt ongeveer drie en een half uren met twee stops onderweg. De bezoekers hebben de kans enkele fascinerende vogels te zien uit de Andalousische regio. Wanneer je terugkomt in de late namiddag, zal je de spectaculaire zonsondergang zien waarvoor deze zone gekend is.

Denk eraan op voorhand te reserveren. Tickets zijn te verkrijgen in de Oude Ijsfabriek in Sanlucar de Barrameda. Er zijn dagelijks excursies vanaf 10u 's morgens en vanaf 16u en 17u in de namiddag. Check de uurregeling in het kantoor voor het geval er wijzigingen zouden zijn.
 

Ga naar een paardenshow
 

De nabijgelegen stad van Jerez houdt op dinds- en donderdag een paardenshow om 12u. Het wordt georganiseerd door de 'Real Escuela Andaluza del Arte Ecuestre', één van de bekendste paardrijscholen in Spanje.

Deze mooie paarden zijn getraind door experts. Je zal enkele gecompliceerde rijtechnieken kunnen zien en perfecte choreografieën.

Er is ook een goede laser-lichtshow en natuurlijk flamenco muziek. Het wordt in het Recreo de las Cadenas paleis gehouden, een fantastische plaats met een capaciteit tot 1600 mensen en daterend van de 19de eeuw.

Het is een populair evenement dus best op voorhand te reserveren